capitolul 4-Noi/vechi prieteni

CAPITOLUL  IV. NOI/VECHI  PRIETENI

A doua zi dimineata ne-am dus la gara King’s Cross. Hagrid ne-a dus pana in interiorul trenului si ne-a lasat singuri. Amandoi am cautat un compartiment liber si am gasit unul. Am pus bagajele seapupra pe un grilaj si am asteptat ca trenul sa plece.

-Buna!, a spus o voce de baiat. Pot sa stau cu voi.

Am ridicat privirea si era un baiat cu parul roşcat, ochii caprui, o mutra amuzanta si inaltimea normala pentru varsta sa.

– Sigur că da. Hai inauntru.

Harry se ridica si îl ajutase sa isi puna bagajele. Baiatul cu parul roscat se aseza langa Harry si se uitase la el cu ochii mari.

-Dumnezeule! Tu esti Harry Potter? Si tu Evans Emily?-se uita el la noi doi nevenindui sa creada-

-Da noi suntem.-am raspuns eu politicoasa-

-Si cicatricile…Doamne chiar voi sunteti.

In acel moment mi-am inchlinat capul si l-am sprijinit de fereastra compartimentului. Atunci o alta persoana intra inauntre.

-Buna, pot sta si eu cu voi. Voce imi suna cunoscuta. Am ridicat privirea si am vazut-o pe Hermione.

-HERMIONE!!! Ce bine sa te vad-si am rait la ea in btate-. Deci si tu esti o vrajitoare? Ce tare!

-EMILY!!! HARRY!! Ce bine sa va vad. Da si eu sunt. Aaa…tu cine esti?

-Sunt Ron Weasley. Dar tu ii cunosti pe ei doi. De cand, Cum? Unde? Se putea vede pe fata lui nedumerirea.

-Ii cunosc de la gradinita pe amandoi. Si ma bucur sa te cunosc Ron. Eu sunt Hermione Granger.

-Stai jos Hermione. In cateva ore vom ajunge la destinatie., i-am spus eu fericita ca va veni si ea la scoala cu mine , Harry si Ron.

-Emily…de ce toata lumea care trece pe langa noi se holbeaza la tine si la Harry?

Am pufnit si i-am explicat ceea ce mi-a zis Hagrid despre moartea parintilor nostri si de vrajitorul acela infricosator al carui nume nimeni nu vrea sa il pomeneasca. Hagrid mi-a mia explicat ca a avut multi supusi. Cei mai inversunati dintr ei se uneau cu el sufleteste si aveau un tatuaz pe mana. In forma de craniu cu un sarpe care iese din gura acestuia. Acesti vrajitori se numea Devoratoriii Mortii.

-Deci… sa inteleg ca voi sunteti niste vedete printre ei. Sunteti singurii vrajitori care au scapat de blestemul mortii. UAU! Impresionant. Sunt chiar impresionata.

-Doar impresionata?! Hermione ei doi sunt singurii din intreaga lume care au scapat cu viata dintr-un atac cu blestemul mortii. Din intreaga istorie. Cum poti fi doar impresionata?!

-Ron, daca ai fi trait cu ei, sau celputin i-ai fi cunoscut inainte de a stii asta ti sar fi parut ca sunt niste copii normali….inafara de cicatricea in forma de fulger totul era normal la ei. Sau cel putin mie asa mi se parea.

-Multumim Hermione.

-Cu placere Harry!

Dupa alte lungi discutii bazate pe faptul ca suntem vrajitori cu mai multe tipuri de sange. Nu prea am inteles asta. Nu inteleg de ce trebuie sa fie favorizati cei cu sange-pur fata de ceilalti. Suntem toti egali. Mie asa mi se pare.

Dupa cateva ore de calatorit cu trenul am ajuns insfarsit la destinatie. Hermione era stresata de sosirea noastra asa ca ne-a obligat sa ne imbracam cu uniforma scolii cu doua ore inainte de a ajunge. Vroia sa fie sigura ca totul e perfect.


4 răspunsuri to “capitolul 4-Noi/vechi prieteni”

  1. iMI PARE RAU CA ESTE ASSA DE SCURT DAR NU PREA AM AVUT INSPIRATIE AICI. 🙂

  2. Super cap asta !!!
    Imi place foarte muuult !
    Abia astept urm cap !!!
    Astept sa maanunti cand il postezi !!!
    Te pooop :*:*:* !

  3. Intradevar. Scurt:( dar tu esti f priceputa. Dc nu ai descris cum intrau prin perete in gara,nerabdarea si fatul ca erau un pic speriati cum asteptau trenul. Inafara de asta cap e nice. Ce se intampla cu harry?dc era asa suparat?
    App nu te mai grabi cu capitolele. Noi putem astepta si o vom face deci lucreaza mai mult la ele-nu te mai grabi;)
    pupici alexa.

    • M-ai intrebat de ce nu am scris despre cum trec ei prin perete si celelalte chestii.Nu am vrut sa copiez chiar tot din carte. Nu am vrut sa semene. Am vrut sa fie cat de cat original. Apropo ID-ul meu este ely_ele97

Lasă un comentariu